Algemene voorwaarden Qlow Labs

Algemeen
Lees deze algemene voorwaarden aandachtig door voordat u gebruik maakt van de website. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met de voorwaarden van deze overeenkomst. Als u niet akkoord gaat met alle bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst, mag u de website niet bezoeken of de diensten ervan gebruiken. 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Qlow Labs en op iedere tussen Qlow Labs en consument tot stand gekomen overeenkomst. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van Qlow Labs. Op verzoek zenden wij u een schriftelijk exemplaar.

Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de algemene of specifieke voorwaarden of bedingen van derden niet door Qlow Labs erkend.

Naast deze Gebruiksvoorwaarden is het privacy en cookiebeleid van Qlow Labs van
toepassing, deze zijn te lezen op de website van Qlow Labs.

Levering van de dienst
Qlow Labs is uitsluitend verantwoordelijk voor content die door haar zelf is geproduceerd. Qlow Labs is niet aansprakelijk voor content van derden (met inbegrip van de links naar websites van derden) die door middel van de dienst ontsloten wordt. Qlow Labs heeft het recht om bepaalde content via de dienst te ontsluiten of juist de toegang tot die content te blokkeren, als de content volgens haar in strijd is met de wet of de goede zeden of schadelijk of nadelig is voor (de goede naam van) Qlow Labs, de klant of een derde partij.

De dienst en de via de dienst ontsloten content worden beschermd door de auteurswet en internationale verdragen. Alle rechten ten aanzien van de dienst, met inbegrip van het auteursrecht, liggen bij Qlow Labs of haar licentiegevers. Qlow Labs behoudt zich ten aanzien van de dienst alle rechten voor, tenzij expliciet anders is vermeld. De rechten van de software liggen bij licentiegevers van Qlow Labs. Het is verboden content of een deel ervan openbaar te maken, te publiceren, op te slaan of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming vooraf van Qlow Labs.

Aansprakelijkheidsbeperking
De dienst wordt ”as is” geleverd. Qlow Labs geeft geen enkele directe of indirecte garanties voor de activiteiten of eigenschappen van de dienst en garandeert niet dat de dienst ononderbroken en/of foutloos werkt. Qlow Labs is niet aansprakelijk voor enige schade of kosten als gevolg van het gebruik of de onmogelijkheid van gebruik van (delen van) de dienst, met inbegrip van schade als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de inhoud of computervirussen, tenzij de schade of kosten het gevolg zijn van opzet of bewuste roekeloosheid van Qlow Labs.

De dienst bevat banners en links naar externe internetpagina’s. Qlow Labs is niet aansprakelijk voor het gebruik, de inhoud of het functioneren van deze externe internetpagina’s of van internetpagina’s waarop een link is opgenomen naar de dienst.

Informatievoorziening
Alle informatie die wordt aangeboden op en via deze website is van algemene aard en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij het samenstellen en onderhouden van deze website handelt Qlow Labs uiterst zorgvuldig. Qlow Labs probeert de product- en prijsinformatie zo actueel mogelijk te houden en correct weer te geven. Ondanks deze zorgvuldigheid kan Qlow Labs niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. De informatie die Qlow Labs op haar site plaatst, is mede afkomstig van winkels en fabrikanten. Qlow Labs kan dan ook geen garanties geven over de nauwkeurigheid, volledigheid of geldigheid van deze informatie. Ondanks de grote zorg die Qlow Labs hieraan besteedt, kunnen prijzen, productspecificaties en overige informatie foutief of onzorgvuldig zijn weergegeven, waardoor misverstanden bij de bezoekers kunnen ontstaan. Qlow Labs is op geen enkele wijze aansprakelijk voor, noch kan verantwoordelijk worden gehouden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door haar verstrekte informatie, aan Qlow Labs gelinkte websites of informatie uit de zoekmachine die op de Qlow Labs website staan vermeld. Qlow Labs wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

De informatie die Qlow Labs op en via deze website aanbiedt mag voor eigen gebruik worden afgedrukt of gedownload. Het is echter strikt verboden om de informatie openbaar te maken, te kopiëren, te distribueren of enige andere actie te ondernemen die niet overeenstemt met de intellectuele eigendomsrechten van Qlow Labs.

Het gebruik van Qlow Labs is voor eigen risico van de bezoeker. Elke beslissing tot aankoop van producten en/of diensten als resultaat van informatie verkregen via Qlow Labs is uw eigen, volledige verantwoordelijkheid.

Medische disclaimer
Qlow Labs biedt informatie over producten op basis van hun ingrediënten en formuleringen. Dit is echter op geen enkele manier een vervanging voor professionele medisch advies. Raadpleeg uw dermatoloog, arts, apotheker of zorgverlener voordat u producten, supplementen of hulpmiddelen wilt gaan gebruiken. Alleen deze professionals kunnen u advies geven over wat veilig en effectief is voor u.

Content van andere websites / derde partijen
Qlow Labs heeft niet al het materiaal dat beschikbaar is gesteld via de andere websites waarna Qlow Labs linkt, en websites die linken naar Qlowlabs.com beoordeeld en kunnen deze ook niet beoordelen. Qlow Labs heeft geen controle over die websites en webpagina’s en is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik ervan. U bent zelf verantwoordelijk voor het nemen van de nodige voorzorgsmaatregelen om uzelf en uw computersystemen te beschermen tegen virussen en andere schadelijke of destructieve inhoud. Qlow Labs wijst elke verantwoordelijkheid af voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derde partijen.

Copyright en toegang
Qlow Labs respecteert de intellectuele eigendomsrechten van anderen. Als er sprake is van een auteursrechtschending door Qlow Labs, wordt u aangemoedigd ons hierover op de hoogte te stellen. Qlow Labs zal hier gehoor aangeven en het desbetreffende materiaal verwijderen of alle links naar het benoemde materiaal weghalen. Indien er sprake is van auteursrechtschending of inbreuk op andere intellectuele eigendomsrechten van Qlow Labs door een gebruiker, zal Qlow Labs de toegang tot het gebruik van de website ontzeggen.

Onder voorbehoud van uw naleving van deze voorwaarden, krijgt u een beperkte, niet-exclusieve, niet-overdraagbare, niet-sublicentieerbare, volledig herroepbare licentie voor toegang tot en gebruik van de diensten voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik van Qlow Labs. Deze licentie omvat geen wederverkoop of commercieel gebruik van Qlowlabs-services of de inhoud ervan; elke verzameling en gebruik van productvermeldingen, beschrijvingen of prijzen; alle benchmark-, product- of gebruikersgegevens; elk afgeleid gebruik van Qlow Labs of de inhoud ervan; of enig gebruik van datamining, bots of vergelijkbare hulpmiddelen voor het verzamelen en extraheren van gegevens. 

Alle rechten die niet uitdrukkelijk aan u zijn verleend in deze overeenkomst of enige servicevoorwaarden, zijn voorbehouden en behouden door Qlow Labs of haar licentiegevers, leveranciers, uitgevers, rechthebbenden of andere contentproviders. Geen enkele service, nog enig onderdeel van een service, mag worden gereproduceerd, gedupliceerd, gekopieerd, verkocht, doorverkocht, bezocht of anderszins worden geëxploiteerd voor commerciële doeleinden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Qlow Labs. U mag geen kaders of framingtechnieken gebruiken om handelsmerken, logo’s of andere eigendomsinformatie (inclusief afbeeldingen, tekst, pagina lay-out of vorm) van Qlow Labs in te sluiten zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. U mag geen metatags of andere “verborgen tekst” gebruiken met de naam of handelsmerken van Qlow Labs zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Qlow Labs. U mag de diensten van Qlow Labs niet misbruiken. U mag Qlow Labs alleen gebruiken zoals wettelijk is toegestaan. De door Qlow Labs verleende licenties worden beëindigd als u zich niet houdt aan deze servicevoorwaarden houdt.

Qlow Labs kan u de toegang tot de website op elk moment beëindigen, met of zonder reden, met of zonder kennisgeving, met onmiddellijke ingang. Als u deze overeenkomst of uw Qlow Labs-account (als u er een heeft) wilt beëindigen, kunt u gewoon stoppen met het gebruik van de website. Alle bepalingen van deze overeenkomst die vanwege hun aard na beëindiging van kracht blijven, blijven na beëindiging van kracht, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, eigendomsbepalingen, garantiedisclaimers, schadeloosstelling en beperkingen van aansprakelijkheid. 

Beperking van aansprakelijkheid
In geen geval zal Qlow Labs, of haar leveranciers of licentiegevers, aansprakelijk zijn met betrekking tot enig onderwerp van deze overeenkomst onder enig contract, nalatigheid, strikte aansprakelijkheid of andere juridische of billijke theorie voor: (i) enige speciale, incidentele of gevolgschade; (ii) de aankoopkosten voor vervangende producten of diensten; (iii) voor onderbreking van het gebruik of verlies of corruptie van gegevens; of (iv) voor bedragen die de vergoedingen overschrijven die door u zijn betaald aan Qlow Labs onder deze overeenkomst gedurende de periode van twaalf (12) maanden voorafgaand aan de oorzaak van de actie. Qlow Labs is niet aansprakelijk voor storingen of vertragingen als gevolg van zaken buiten hun redelijke controle. Het voorgaande is niet van toepassing voor zover verboden door de toepasselijke wetgeving. 

Vrijwaring
U stemt ermee in om Qlow Labs, haar moedermaatschappijen, dochterondernemingen, gelieerde ondernemingen, joint ventures, zakenpartners, werknemers, agenten en alle externe informatieverstrekkers van de Service te vrijwaren, verdedigen en schadeloos te stellen van en tegen alle claims, verliezen, uitgaven, schade en kosten (inclusef, maar niet beperkt tot, directe, incidentele, gevolg-, voorbeeld- en indirecte schade), en redelijke advocatenhonoraria, die voortvloeien uit en of voortvloeien uit uw gebruik, misbruik of onvermogen om Qlow Labs te gebruiken, de service of de inhoud, of enige schending door u van deze overeenkomst. 

Klachtenregeling
De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd.

Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Een klacht schort de verplichtingen van de ondernemer niet op, tenzij de ondernemer schriftelijk anders aangeeft.

Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de ondernemer, zal de ondernemer naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren.

Toepasselijk recht/bevoegde rechter
Op alle overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing. Ook indien de consument woonachtig is in het buitenland.

Wijziging
Alle informatie die Qlow Labs op of via deze website aanbiedt kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Qlow Labs raadt u aan om regelmatig na te gaan of de aangeboden informatie en de tekst van deze algemene voorwaarden is gewijzigd.

Laatste update op  8 april 2023.